• 011 630 40 40
  • 066 630 44 44
  • info@burgerplus.rs
  • Pon - Ned: 10h do 23h
  • april

    19

    2017
  • 1190
  • 0
Najbolji novi brend u 2016. godini u Srbiji

Najbolji novi brend u 2016. godini u Srbiji

U organizaciji časopisa TOP SERBIAN BRANDS i portala bestofserbia.rs objavljeni su dobitnici tradicionalne i prestižne nagrade TOP SERBIAN BRANDS AWARD 2016, a kompanija Burger Plus dobitnik je u kategoriji SPECIJALNA NAGRADA – NAJBOLJI NOVI BREND.

najbolji novi brendOvo prestižno priznanje već treću godinu zaredom tradicionalno se dodeljuje na početku svake godine za prethodnu u 57 glavnih kategorija. Glasanje se vrši isključivo prema rezultatima nezavisne i objektivne ankete koja je sprovedena među građanima Srbije u februaru i martu 2017. godine, i u kojoj je učestvovalo 2635 punoletnih građana Srbije. Zvanična dodela nagrada, iako je planirana, neće biti održana ove godine, već će, na predlog jednog broja dobitnika nagrade, namenjeni novac biti uplaćen u dobrotvorne svrhe, što svakako daje višu, kvalitetniju dimenziju ovoj prestižnoj nagradi. Sigurni smo da će ova značajna nagrada biti podstrek za još bolje i uspešnije poslovne rezultate. Hvala svima koji su prepoznali naš kvalitet i uvrstili nas među najbolje srpske brendove! Trudićemo se da i ove godine opravdamo poverenje koje ste nam ukazali.
Glavni uslovi za dobijanje nagrade su:
– poznatost brenda
– vrhunski kvalitet
– zadovoljstvo potrošača
– odličnost u poslovanju
– poslovni rezultati

 

POŠALJITE UPIT ZA SARADNJU

Ukoliko vas interesuje da otvorite Burger Plus lokal pod našom franšizom ili želite da se snadbevate mesom i drugim proizvodima, pošaljite upit i ubrzo će vas kontaktirati neko iz našeg tima.

UPIT SARADNJA
Poslednje vesti
© Copyright Burger Plus 2018 Internet Marketing